"Taitava taikuri, mukaansa tempaava osaaja"

Hauskaa ja viihdyttävää ohjelmaa juhliin

Taikuri Olli Minkkinen tarjoaa unohtumattoman esityksen joka sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Kun suunnittelet ohjelmaa juhliin, yksi asia on varma: haluat tarjota vieraillesi mukavan ja mieleenjäävän kokemuksen. Taikuus voisi olla juuri se, mitä etsit.

Taikuus ei ole pelkästään temppuja, vaan se on unohtumattomia hetkiä joihin sisältyy yllätyksiä, naurua ja yhdessä ihmettelyä. Se on mukava tapa tuoda pientä lisämaustetta juhliin ja antaa vieraillesi jotain erilaista – jotain sellaista, mitä he eivät odota.

Ei ole väliä, onko juhlissa kymmenen vai sata vierasta; taikuri voi luoda intiimin ja henkilökohtaisen esityksen, joka sopii juuri sinun tilaisuuteesi. Ja mikä parasta – taikuus on jotain, joka yhdistää kaikenikäisiä ja -taustaisia vieraita.

Jos siis haluat tuoda juhliisi pienen twistin ja antaa vieraillesi mahdollisuuden kokea jotain erilaista, taikuriesitys voisi olla juuri se, mitä etsit.

Taikuri Olli Minkkinen

Ollilla on vuosien kokemus erilaisista juhlista aina yritystilaisuuksista häihin ja syntymäpäivistä yleisötilaisuuksiin

Olli aloitti taikomisen jo 15 vuotiaana ja esiintynyt hän on vuodesta 2009. Ollin keikat ovat yhdistelmä kuhunkin tilaisuuteen ja tunnelmaan sopivia taikatemppuja sekä hyvää huumoria yleisön huomioiden.

Nykyisin Oulussa asuva Olli on parhaiten tunnettu vanhoilla kotiseuduillaan Pohjois-Savossa, mutta keikkoja hän tekee juhlissa ympäri Suomen.

Arvosteluja

Hauska, persoonallinen sekä viihdyttävä! Suosittelen isompaan tilaisuuteen ja myös pienemmälle ryhmälle oikein sopiva. Monipuolinen show ja tilanteeseen täysillä hyppäävä eli huomioi yleisön hienosti. Ehdoton suositus! -Minna

Taitava taikuri, mukaansa tempaava osaaja 😊 häävieraamme viihtyivät todella hyvin, suosittelen lämpimästi! - Jaana

Aivan täydellinen show joka yllättää jatkuvasti! Ollilla myös erittäin hyvää pelisilmää showssa ja sen ulkopuolella.             -Tommi

Suosittelen esim. lasten synttäreille, sopii myös aikuisten tilaisuuksiin!  - Hanna

Ihan huippu! -Minna 

Sopiva esitys tilaisuuteen kuin tilaisuuteen

Taikuri Olli Minkkinen tarjoaa tilaisuuteesi ikimuistoisen esityksen. Esitykset ovat hyvä pläjäys taikuutta ja komiikkaa huomioiden tilaisuuden luonteen ja yleisön.

Olipa kyseessä sitten pikkujoulut, kesäfestarit, syntymäpäivät tai häät, ohjelmistosta löytyy tilaisuuteesi sopiva kokonaisuus.

Ollin ohjelmistosta löytyy niin näyttämötaikuutta, lähitaikuutta kuin lastentaikuuttakin. Lisäksi Olli on mainio valinta tilaisuutesi juontajaksi.

Pyydä tarjous ja tee juhlistasi ikimuistoiset!

Yhteystiedot

Sähköposti

taikuri@taikuriolli.com

Facebook

https://www.facebook.com/taikuriolli/ 

Puhelin

044 3740985